jueves, 1 de marzo de 2012

Recuperant-me de l'artroscòpia

Vaig estar un mes de baixa laboral pel tema de la recuperació de l'operació. Pot semblar molt temps, a mi m'ho semblava, però realment és necessari un temps per tornar a fer funcionar el genoll amb normalitat, res de caminar massa, res de moto, res d'anar a kurrar i res que no sigui recuperar el genoll.

Després de parlar amb el Doc.Ríos i comentar-li les meves ganes de posar-me a còrrer quan abans millor em va recomenar que veiés al dun altre metge....més metges???....bufffff....però en aquest cas era un metge que "molava" ja que era un metge de medicina esportiva que, segons el Ríos, em posaria en forma per còrrer la cursa de bombers i tot el que volgués.

Total que a finals de Febrer em vaig visitar amb ell, amb el "nou metge", un altre "Doc." a la meva vida.El seu nom Daniel Brotons. Igual que el Ríos, una canya. Amb metges així dóna gust anar a visitar-se.

La primera presa de contacte amb el Brotons em va agradar, vem estar parlant sobre el qué volia, el qué esperava de mi mateix i el qué pensava ell que podia fer per millorar. Primer de tot, deixar la recuperació "de mútua" i començar a anar al gimnàs i, a poc a poc, anar fent cinta, bici estàtica i aquestes coses.

Un mes més tard em volia tornar a veure per fer-me una prova d'esforç (3 d'abril/12).

Ja me va dir que per arribar a la cursa de bombers ho veia fotut però que no em preocupés, que hi ha mil curses populars més i que, amb calma, les podria acabar corrent si volia.

Recuperació...
...i més recuperació.


Les estones "mortes" de recuperació les vaig aprofitar que acavar de llegir el llibre del "mariner" Albert Bargués "Paraules al voltant del Món" on explica el que va viure en la seva participació a la primera Barcelona Ocean Race (volta al món "a2" amb inici i final a Barcelona).

També em vaig llegir El llibre de la marató de TV3 del 2011.
No hay comentarios:

Publicar un comentario